15.02.2017 16:22

Galatasaray stelt opvolger Olde Riekerink aan

Karabükspor-trainer Igor Tudor kijkt vanaf de zijkant toe tijdens het competitieduel Karabükspor - Galatasaray (21-01-2017).
Karabükspor-trainer Igor Tudor kijkt vanaf de zijkant toe tijdens het competitieduel Karabükspor - Galatasaray (21-01-2017).

Galatasaray heeft woensdagmiddag de opvolger van Jan Olde Riekerink gepresenteerd. Igor Tudor is per direct aangesteld als de nieuwe trainer van Galatasaray en zit aankomend weekend voor het eerst op de bank als Galatasaray op bezoek gaat bij Çaykur Rizespor.

De Nederlander Olde Riekerink was sinds 16 maart hoofdtrainer van Galatasaray, maar werd dinsdag door de Turkse club op straat gezet. Een dag later heeft Galatasaray zijn opvolger gepresenteerd. Tudor komt over van Karabükspor, waar hij sinds afgelopen zomer trainer was. De Kroaat heeft bij de Turkse topclub een contract tot medio 2018 getekend.

Naast Karabükspor was de 38-jarige Kroaat in het verleden ook werkzaam bij het Griekse PAOK Saloniki en in zijn vaderland bij Hajduk Split. Met Karabükspor stond Tudor in de middenmoot van de Turkse SüperLig, want na twintig competitiewedstrijden is Karabükspor met 27 punten terug te vinden op de tiende plaats. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner