16.02.2017 10:31

West Ham: "Leven gaat verder zonder Payet"

Dimitri Payet dribbelt tijdens het competitieduel FC Nantes - Olympique Marseille (12-02-2017).
Dimitri Payet dribbelt tijdens het competitieduel FC Nantes - Olympique Marseille (12-02-2017).

West Ham United moest tijdens de afgelopen transferperiode gedwongen afscheid nemen van Dimitri Payet, maar The Hammers hebben zich inmiddels neergelegd bij het vertrek van de Fransman naar Olympique Marseille.

Alleen de prijs waarvoor de middenvelder vertrok doet West Ham United nog pijn. "Het enige waar ik spijt van heb is dat we hem voor 29 miljoen euro hebben laten gaan", vertelt David Gold, mede-eigenaar van West Ham United, aan Sky Sports. "Ik denk dat hij meer waard was. Als we hem niet gedwongen hadden moeten verkopen, dan hadden we tussen de 35 en veertig miljoen euro voor hem kunnen vangen. Ik denk dat de fans daar ook van balen."

"Hij wilde per se naar Marseille", vervolgt Gold. "Als er maar één club in de race is, dan heeft dat ook effect op de prijs. Nu moeten we het doen met 29 miljoen in plaats van misschien wel veertig miljoen. Ik denk niet dat hij goed is omgegaan met de situatie. Maar ik geloof niet dat er iemand is die een andere mening heeft. Natuurlijk zijn we teleurgesteld, maar het leven gaat verder. Ook zonder Dimitri Payet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner