16.02.2017 12:05

Argentijn Dybala gaat bijtekenen bij Juventus

Paulo Dybala heeft de intentie om zijn contract bij Juventus open te breken en te verlengen. De Argentijnse spits staat naar verluidt in de belangstelling van FC Barcelona en Real Madrid, maar Dybala is niet van plan om Juventus te verlaten.

"We zijn heel erg dicht bij een contractverlenging", aldus Dybala in gesprek met Sky Italia. "We zijn bezig om de laatste details af te ronden. Mijn zaakwaarnemer zal op korte termijn naar Italië afreizen om de puntjes op de i te zetten met Giuseppe Marotta (algemeen directeur van Juventus, red.). Als het aan mij ligt, dan zet ik snel mijn handtekening."

De Argentijnse aanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, vertrok in de zomer van 2015 van US Palermo naar Juventus. Tijdens zijn eerste seizoen in Turijn was Dybala goed voor negentien competitietreffers. De Argentijn heeft dit seizoen pas vijf treffers in de Serie A achter zijn naam staan. Haast zal Juventus overigens niet hebben, want Dybala heeft nog een contract tot medio 2020.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner