17.02.2017 08:15

Klaassen tipt de UEFA: "Doellijntechnologie"

Aanvoerder Davy Klaassen van Ajax hield donderdagavond naar eigen zeggen een rotgevoel over aan de uitwedstrijd tegen Legia Warschau in de Europa League (0-0). "Wij verdienden te winnen", liet hij bij RTL7 zuchtend weten.

"We hebben drie tot vier goede kansen gemist. We hadden het meteen al kunnen afmaken. Als we het volgende week niet redden voor eigen publiek, hebben we het hier laten liggen." Klaassen baalde nog het meest van de Spaanse arbitrage, die in de achtste minuut verzuimde om Ajax een doelpunt toe te kennen na een verrassend schot van de aanvoerder van de Amsterdammers.

"Ik dacht eerst: die bal zit erin. Maar die man met die vlag reageerde niet. Ik dacht daarna: hij kan het toch niet verkeerd hebben gezien? Maar dat had hij dus wel. Deze dingen blijven gebeuren zolang de UEFA niet overal doellijntechnologie invoert." Kenny Tete, die in de 84e minuut van het veld moest na zijn tweede gele kaart, klaagde eveneens over de arbitrage. "Die tweede kaart was absoluut onterecht. Ik ben gewoon genaaid. Dit is een flinke domper voor mij."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner