18.02.2017 14:34

Juventus verschaft duidelijkheid over Verratti

Marco Verratti heeft de bal tijdens de achtste finale van de Champions League tussen PSG en FC Barcelona. (14-02-2017)
Marco Verratti heeft de bal tijdens de achtste finale van de Champions League tussen PSG en FC Barcelona. (14-02-2017)

Marco Verratti is momenteel één van de blikvangers in het elftal van Paris Saint-Germain. De middenvelder zette in augustus 2016 zijn handtekening onder een nieuw vijfjarig contract. Bij Juventus wordt vol bewondering naar Verratti gekeken.

De 24-jarige Italiaan speelde in eigen land alleen in de Serie B voor Pescara en maakte in 2012 de overstap naar PSG. Verratti wordt regelmatig in verband gebracht met een terugkeer naar Italië en dan met name naar Juventus. Die club laat weten niet geïnteresseerd te zijn in de komst van de middenvelder. De Italiaanse landskampioen denkt geen schijn van kans te maken bij de rechtsbenige Verratti.

Algemeen directeur Giuseppe Marotta is zeer onder de indruk van de prestaties van Verratti, die dit seizoen eenmaal tot scoren kwam in de Franse Ligue 1. "Ik ben heel blij voor hem en het nationale team", begint Marotta tegen Mediaset Premium. "Hij is een geweldige speler die wij bewonderen, ondanks dat ik denk dat het een utopie is om hem binnen te halen. PSG focust zich op hem, we maken geen kans."

Verratti maakte dinsdag een uitstekende indruk in de achtste finale van de Champions League tegen FC Barcelona. Paris Saint-Germain won het duel met liefst 4-0 van de Catalaanse club. Opmerkelijk is dat Verratti een paar dagen eerder nog liet weten PSG slechts voor één club te willen verlaten en dat is FC Barcelona.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner