19.02.2017 16:09

Fenerbahçe profiteert niet van misstappen

Beşiktaş kan zomaar eens een hele goede speelronde beleven in Turkije. De koploper moet nog in actie komen en zag Medipol Başakşehir F.K, Galatasaray én Fenerbahçe punten verspelen. De manschappen van Dick Advocaat kwamen zondag niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Kasımpaşa SK.

Nummer twee Medipol Başakşehir speelde zaterdag al met 0-0 gelijk tegen Gaziantepspor, Galatasaray kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Çaykur Rizespor. Bij Fenerbahçe was er qua Nederlandse inbreng een ware verrassing waar te nemen. Normaal gesproken zijn Robin van Persie en Jeremain Lens de spelers die speeltijd krijgen van Advocaat, maar zij waren er tegen Kasımpaşa niet bij. Gregory van der Wiel kreeg zowaar wel speeltijd.

De rechtsback mocht in de winterstop vertrekken omdat zijn houding niet goed zou zijn, maar tegen Kasımpaşa speelde hij de volle negentig minuten mee. Zijn laatste duel in de SüperLig dateerde van midden oktober 2016. Door het puntenverlies van Fenerbahçe verkleint de ploeg de achterstand van drie punten op Galatasaray niet. Beşiktaş komt zondag in actie en kan op vier punten komen van de concurrentie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner