20.02.2017 14:08

El Ahmadi vol vertrouwen voor duel met PSV

Karim El Ahmadi viert zijn treffer met Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. (19-02-2017)
Karim El Ahmadi viert zijn treffer met Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. (19-02-2017)

Feyenoord won zondag met grote moeite van hekkensluiter ADO Den Haag (0-1) en dat zorgde voor grote opluchting bij de Rotterdammers. Karim El Ahmadi en doelman Brad Jones voorkwamen puntenverlies voor de koploper van de Eredivisie.

El Ahmadi was in de 62ste minuut verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd, maar benadrukte na afloop met name de doorslaggevende rol van Feyenoord-doelman Jones. "Met die ene redding op het schot van Mike Havenaar houdt hij de boel dicht voor Feyenoord", aldus El Ahmadi in gesprek met De Telegraaf. "Laten we eerlijk zijn, het was vandaag niet zo goed. Er werden veel verkeerde keuzes gemaakt en de wedstrijden hiervoor waren echt een stuk beter."

Door de zege in Den Haag kan Feyenoord met veel zelfvertrouwen toeleven naar de Eredivisie-topper tegen PSV. Een cruciaal duel in de titelrace. "Een kraker, dat is echt een prachtig affiche. Dan krijg je ook een heel andere wedstrijd. Vertrouwen? Dat halen we ook uit andere partijen tegen de grote clubs. Tegen Ajax konden we dit seizoen winnen, tegen PSV wonnen we al en dus zien we ook kansen thuis tegen PSV. Dan zijn we sowieso altijd wat sterker", besluit El Ahmadi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner