20.02.2017 14:50

Barazite: "Daar geef ik nog geen antwoord op"

Nacer Barazite in actie tijdens het competitieduel tussen FC Utrecht en sc Heerenveen. (05-02-2017)
Nacer Barazite in actie tijdens het competitieduel tussen FC Utrecht en sc Heerenveen. (05-02-2017)

Nacer Barazite is in het bezit van een aflopend contract bij FC Utrecht, maar is schimmig over zijn sportieve toekomst. Er is veel interesse voor de aanvallende middenvelder, die naar onder meer Turkije en Qatar zou kunnen vertrekken.

Barazite kwam dit weekend eenmaal tot scoren in het duel met PEC Zwolle (3-1), maar wilde na afloop niets kwijt over waar zijn sportieve toekomst ligt. "Ik geef daar nog geen antwoord op. Dat weet ik nog niet en dat weet nog niemand. Ik maak me er ook niet echt druk om wat de pers erover denkt. Ik ben gewoon lekker bezig met mezelf en gefocust op presteren", vertelt Barazite in gesprek met RTV Utrecht.

Trainer Erik ten Hag liet Barazite zaterdag buiten de basis. Een kwartier voor tijd kwam de middenvelder alsnog in het veld voor de Domstedelingen. "Ik had er geen vrede mee en dat is denk ik ook heel logisch. Ik heb wel wat trainingen gemist door ziekte, maar toen ik weer meetrainde, voelde ik me goed. Ik was graag gestart", stelt hij. De aanvallende middenvelder kwam in 2014 naar Utrecht en speelde de afgelopen tweeënhalf jaar 79 wedstrijden. Daarin kwam hij achttien keer tot scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner