20.02.2017 16:59

Miljoenenaankoop wil alweer weg bij Arsenal

Lucas Pérez tijdens één van zijn spaarzame optredens in het shirt van Arsenal. (11-02-2017)
Lucas Pérez tijdens één van zijn spaarzame optredens in het shirt van Arsenal. (11-02-2017)

Lucas Pérez maakte afgelopen zomer voor zo'n twintig miljoen euro de overstap van Deportivo la Coruña naar Arsenal, maar heeft nu al zijn zinnen gezet op een vertrek uit Londen. Dat laat zijn zaakwaarnemer Rodrigo Fernandez Llovelle weten.

Pérez kwam dit seizoen tien keer in actie voor Arsenal in de Premier League en was goed voor slechts één doelpunt. Geïnteresseerde clubs hebben zich nog niet gemeld bij Llovelle. "Hij heeft vooralsnog geen aanbieding ontvangen", vertelt de belangenbehartiger in gesprek met Calciomercato. "Als Lucas vertrekt uit Londen - en dat gaat gebeuren, omdat hij geen enkele kans heeft gekregen onder Arsène Wenger - wil hij voor een club van het kaliber Arsenal spelen."

De Spaanse spits, die nog een contract tot medio 2020 heeft bij Arsenal, wordt in verband gebracht met een transfer naar AC Milan. Van concrete belangstelling is echter geen sprake. "Milan is een geweldige club en hij vindt dat ook. En dat terwijl we nog nooit hebben gesproken met de clubleiding van de Rossoneri", vervolgt Llovelle. "Kijk, de waarheid is dat Lucas koste wat kost wil vertrekken en niet gelukkig is bij Arsenal."

De zaakwaarnemer is niet te spreken over hoe er met zijn cliënt is omgegaan door de clubleiding én technische staf van The Gunners. Pérez had in ieder geval gehoopt op meer speeltijd in het shirt van Arsenal. "Hij heeft niet kunnen acclimatiseren en geen kans gekregen om zijn kwaliteiten te tonen. Wie dan ook de manager mag zijn in de toekomst: wij willen weg. De speler moet gewoon de kans krijgen om te spelen", besluit Llovelle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner