20.02.2017 19:47

Voorzitter FC Barcelona steunt Luis Enrique

Voorzitter Josep Maria Bartomeu van FC Barcelona heeft maandag zijn steun uitgesproken aan Luis Enrique. De trainer heeft het de laatste week zwaar en krijgt veel kritiek. FC Barcelona verloor vorige week in de achtste finales van de Champions League met 4-0 bij Paris Saint-Germain, en won zondag zonder groots te spelen in de Spaanse competitie met 2-1 van CD Leganés.

"Luis Enrique is de trainer die we willen. Hij heeft uitstekend werk geleverd en we zijn tevreden over hem. Er is geen plan B. We willen met hem door", aldus Bartomeu. "We staan in de bekerfinale en het seizoen is nog lang." Ook middenvelder Iniesta ziet het nog zitten met zijn coach. "We zijn het vertrouwen niet kwijtgeraakt. Niet in onszelf en ook niet in de trainer. We moeten even door deze periode heen."

FC Barcelona heeft in La Liga één punt minder dan koploper Real Madrid, dat twee wedstrijden minder speelde dan de Catalanen. De return tegen Paris Saint-Germain is over twee weken. De bekerfinale tegen Deportivo Alavés staat zaterdag 27 mei op het programma.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner