21.02.2017 14:22

Brands is geloof in titel voor PSV nog niet kwijt

PSV moet in het restant van het seizoen in de achtervolging op Feyenoord en Ajax. Marcel Brands, de technisch directeur van de Eindhovenaren, kijkt met een schuin oog naar de selecties van de concurrenten en vindt Davy Klaassen wel bij PSV passen.

"We leggen de selecties wel eens naast elkaar en dan gaan we kijken naar wie we zouden willen ruilen", vertelt Brands voor de camera's van PSV TV. De technisch directeur is vaak snel klaar, maar vindt dat de aanvoerder van Ajax niet zou misstaan in het elftal van Phillip Cocu. "Dat zijn er nooit heel veel. Klaassen bij Ajax is een uitstekende speler. Maar je ziet dan ook dat wij al heel veel kwaliteit hebben op het middenveld."

Met nog elf wedstrijden te spelen, neemt de spanning in de titelrace steeds verder toe. PSV heeft momenteel acht punten minder dan Feyenoord, maar kan zondag in De Kuip de achterstand op de koploper terugbrengen tot vijf. "We staan er natuurlijk het slechtst voor, maar als we elf keer winnen dan worden we kampioen", stelt Brands. "Ik heb die overtuiging, dat we dan kampioen zijn. Het wordt wel een hele lastige uitdaging."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner