21.02.2017 19:47

Oblak niet fit genoeg voor duel in Leverkusen

Atlético Madrid-doelman Jan Oblak is toch niet op tijd fit voor het duel in de achtste finales van de Champions League tegen Bayer Leverkusen. Beide trainers voeren ten opzichte van de competitiewedstrijd van afgelopen weekend twee andere wijzigingen door.

Bayer Leverkusen kan dinsdagavond niet beschikken over de geblesseerde Jonathan Tah. Ook Lars Bender ontbreekt in de opstelling, hij speelde afgelopen weekend nog wel tegen FC Augsburg, maar wordt dinsdagavond vervangen door Charles Aránguiz. Tin Jedvaj is uit de opstelling verdreven en wordt in de basis vervangen door Ömer Toprak. Kai Havertz en Javier Hernández vormen opnieuw het spitsenduo.

Bij Atlético Madrid zijn de zorgen groter. Atlético-trainer Diego Simeone kan in de uitwedstrijd tegen Leverkusen niet beschikken over vier belangrijke spelers. Tiago, Juanfran, Augusto Fernández en Diego Godín zijn niet naar Duitsland afgereisd vanwege een blessure. Ook Oblak ontbreekt dinsdagavond. De doelman kampt al langer met een schouderblessure, is op de weg terug, maar nog niet fit genoeg. Simeone kiest daarom voor Moyá.

In tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Sporting Gijón is Lucas Hernández zijn basisplaats kwijt. Hij wordt tegen Bayer Leverkusen vervangen door José Giménez. Ook Ángel Correa moet plaatsmaken voor een ander. In zijn plaats speelt Saúl Ñíguez.

Volg het duel tussen Bayer Leverkusen en Atlético Madrid hier live.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner