22.02.2017 15:48

Isco zet vraagtekens rondom eigen toekomst

Isco kan naar verluidt een nieuw contract tekenen bij Real Madrid, maar de middenvelder is er niet zeker van dat hij aankomend seizoen nog speelt voor de huidige koploper van de Primera Divisón.

Zeventien keer kreeg Isco van Real Madrid-trainer Zinédine Zidane speeltijd in de competitie, terwijl hij elf keer in de basis mocht beginnen. "Ik blijf er voorlopig rustig onder", doelt de middenvelder van Real Madrid in gesprek met beIN Sports over eventuele contractverlenging. "Het enige waar ik me druk om maak is speelminuten. Een voetbalcarrière duurt niet al te lang, dus ik wil aan spelen toekomen. Ik zal voor het einde van het lopende seizoen een beslissing nemen. Mijn toekomst staat namelijk op het spel."

De Spaanse middenvelder werd het afgelopen jaar veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. Onder meer Juventus, Tottenham Hotspur en Manchester City zouden geïnteresseerd zijn in de Spanjaard. Isco, die bij Real Madrid nog een contract heeft tot medio 2018, speelt sinds de zomer van 2013 voor Real Madrid. Destijds kwam de middenvelder over van Málaga CF. Isco heeft tevens een verleden bij Valencia. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner