22.02.2017 16:50

Jørgensen nog niet bezig met transfer

Nicolai Jørgensen is gefocust tijdens het competitieduel ADO Den Haag- Feyenoord (19-02-2017).
Nicolai Jørgensen is gefocust tijdens het competitieduel ADO Den Haag- Feyenoord (19-02-2017).

Nicolai Jørgensen zinspeelt nog niet op een vertrek uit Rotterdam. De Deense aanvaller is bezig aan een uitstekend debuutseizoen in de Eredivisie en was inmiddels al goed voor vijftien competitietreffers.

Jørgensen, die afgelopen zomer een contract voor vijf seizoenen tekende, heeft een vertrek nog niet overwogen. "Ik denk er eerlijk gezegd nog niet over na", aldus de Deen tegenover RTV Rijnmond. "Ik vind het wel grappig dat ik er nog maar net ben en dat er mensen zijn die nu al denken dat ik vertrek. Ik heb ook niets gehoord of met iemand daar over gesproken. Ik heb het enorm naar mijn zin en ben gelukkig in Rotterdam."

In Rotterdam leeft het kampioenschap, maar binnen de spelersgroep wordt er amper over gesproken. "Ik heb nog niemand in het team over het kampioenschap horen praten. Het worden belangrijke maanden en wij moeten bewijzen dat we het waard zijn om kampioen te worden. Maar Ajax en PSV blijven ook maar winnen. Zondag is belangrijk, maar we winnen zondag nog niet het kampioenschap."

Aankomend weekend speelt koploper Feyenoord in De Kuip tegen nummer drie PSV.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner