23.02.2017 09:00

Mulder komt er niet uit met sc Heerenveen

Erwin Mulder is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden in dienst van sc Heerenveen. De sluitpost heeft een aflopende verbintenis in Friesland en heeft vooralsnog geen akkoord kunnen bereiken over een nieuw contract.

De oud-speler van Feyenoord ziet een langer verblijf in Friesland wel zitten. "Heerenveen wil graag met me verder. Ik zou ook best willen blijven, maar op dit moment wordt het 'm gewoon niet, we komen er niet uit", vertelt de goalie van sc Heerenveen in gesprek met de Leeuwarder Courant. 

"Ik heb nu nee gezegd", vervolgt Mulder zijn verhaal. "Dat geeft de club de vrijheid om door te schakelen naar plan B en een nieuwe keeper te zoeken. Ik ben transfervrij. Misschien komt er iets moois voor me." Mogelijk richt sc Heerenveen zich nu op de komst van Willem II-doelman Kostas Lamprou. SC Heerenveen-trainer Jurgen Streppel liet onlangs al weten gecharmeerd te zijn van de Griekse keeper. "Ik ben een groot fan van de mens en keeper Lamprou. Hij heeft specifieke kwaliteiten. Maar vooropgesteld hoop ik op dit moment vooral dat Mulder bijtekent. Hij is voor ons een heel belangrijke speler", zei Streppel onlangs.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner