23.02.2017 11:33

Koscielny niet bezig met transfer naar Frankrijk

Laurent Koscielny heeft de bal tijdens het Champions League-duel FC Bayern München - Arsenal (15-02-2017).
Laurent Koscielny heeft de bal tijdens het Champions League-duel FC Bayern München - Arsenal (15-02-2017).

Franse clubs met belangstelling voor Laurent Koscielny hoeven niet te bellen. De mandekker zou naar verluidt kunnen terugkeren naar de Ligue 1, maar de Fransman is voorlopig niet van plan om Arsenal te verlaten.

"Ik heb geen contact gehad met een Franse club", aldus Koscielny in gesprek met het Franse RMC. "En als er wel een Franse club belangstelling had getoond, dan had ik netjes bedankt voor de interesse. Ik zie mezelf op dit moment niet terugkeren naar de Franse competitie. Ik ben gelukkig bij Arsenal. Zowel op als buiten het veld. Mijn familie en ik zijn hier gelukkig en dat is het belangrijkste."

De Franse verdediger is inmiddels bezig aan zijn zevende seizoen in dienst van The Gunners. De mandekker werd in de zomer van 2010 door Arsenal overgenomen van FC Lorient. Naast FC Lorient stond Koscielny in het verleden ook onder contract bij Tours FC en EA Guingamp. Koscielny tekende in januari een nieuw contract bij Arsenal, waardoor hij nog minimaal tot medio 2020 bij de Londense club onder contract staat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner