23.02.2017 15:12

Ziyech helpt fans Twente aan gratis uitkaart

De transfer van Hakim Ziyech naar Ajax leverde FC Twente niet alleen meer dan tien miljoen euro op, de fans kregen er ook iets voor terug. Leden van de supportersvereniging van de Tukkers hoeven niet te betalen voor een uitticket voor het duel Ajax - FC Twente. In totaal mogen twaalfhonderd supporters gebruikmaken van de regeling.

De club uit Enschede maakt op de clubwebsite bekend dat FC Twente met de overgang van Ziyech naar Amsterdam overeen is gekomen dat fans niet hoeven te betalen voor de uitwedstrijd. Ajax en FC Twente staan in speelronde 26 van de Eredivisie tegenover elkaar, de wedstrijd wordt gespeeld op 12 maart. Niet-leden betalen overigens ook niet de hoofdprijs, zij betalen alleen een toeslag van €2,50.

Ziyech scoorde voor FC Twente al twee keer in vier competitiewedstrijden toen Ajax hem alsnog ophaalde in Enschede. De Amsterdammers waren niet tevreden met de kwaliteit van de huidige selectie en betaalden uiteindelijk elf miljoen euro voor de spelmaker. Voor Ajax staat de Marokkaan inmiddels op zes doelpunten in negentien competitiewedstrijden, terwijl hij in de Europa League ook belangrijk was voor de club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner