24.02.2017 11:48

Schöne hoopt op Manchester United bij loting

Lasse Schöne merkte dat Ajax moeite had om Legia Warschau over de knie te leggen. De Amsterdammers wonnen met minimale cijfers: 1-0. De opluchting was daarom des te groot bij de Deen. Om 13.00 uur volgt op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon de loting.

Schöne, die afgelopen week zijn contract bij Ajax met twee seizoenen verlengde, houdt deze met interesse in de gaten. De Deen heeft zo zijn voorkeur wie er als tegenstander uit de koker mag rollen. "Ik vind het prima om een grote club als Manchester United te loten. Dan krijg je twee mooie potten. Maar dan wordt de kans om door te gaan wel kleiner. Een beetje meer geluk met de loting en we zijn weer een ronde verder."

De hoofdstedelingen gaven in de laatste fase wat ruimte weg en verzuimden om de definitieve 2-0 te maken. "Het werd daardoor nog even spannend, maar we hebben wel verdiend gewonnen", vervolgt de middenvelder in gesprek met NUSport. "Als we zo doorgaan dan wordt het nog mooier. We kunnen echt iets moois neerzetten in de Europa League."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner