24.02.2017 15:15

Van Bronckhorst: "Te vroeg voor beslissing"

Zelfs als Feyenoord zondagmiddag de kraker tegen PSV wint, denkt Giovanni van Bronckhorst niet dat de regerend landskampioen kansloos is voor de eindzege in de Eredivisie.

De eindverantwoordelijke in Rotterdam beseft dat winst op de Eindhovenaren erg belangrijk kan zijn in de titelrace, maar afschrijven wil hij PSV in dat geval nog niet, zo stelt Van Bronckhorst op de persconferentie voor het duel in De Kuip. "We kunnen zondag goede zaken doen, maar ook bij winst denk ik niet dat we PSV definitief afschudden in de race om de landstitel."

"Met nog tien wedstrijden te gaan is het daar nog te vroeg voor", stelt Van Bronckhorst, die een idee heeft hoe PSV gaat spelen. "Ik denk dat PSV de wedstrijd gaat opbouwen. Ik verwacht niet dat ze meteen vol in de aanval gaan. Het is belangrijk om de wedstrijd goed te lezen. We zijn overal op voorbereid."

"We gaan uit van onze eigen kracht. Je maakt tactisch nuances, maar ik ga geen grote veranderen toepassen. Ik ben eruit wie gaan spelen zondag. Het is wekelijks een thema, maar het hangt altijd van onze tactiek en de tegenstander af. We moeten gewoon voortzetten waar we mee bezig zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner