24.02.2017 19:15

Groenendijk houdt vast aan zijn basiselftal

Alfons Groenendijk komt aan bij het stadion van Go Ahead Eagles, waar hij zijn eerste wedstrijd als trainer van ADO Den Haag meemaakt. (11-02-2017)
Alfons Groenendijk komt aan bij het stadion van Go Ahead Eagles, waar hij zijn eerste wedstrijd als trainer van ADO Den Haag meemaakt. (11-02-2017)

Alfons Groenendijk start met dezelfde elf spelers die vorige week tegen Feyenoord onderuit gingen (0-1). Dat betekent dat doelman Robert Zwinkels zijn basisplaats behoudt.

Zwinkels stond tegen Feyenoord in de basis, omdat eerste doelman Ernestas Šetkus een rode kaart pakte tegen Go Ahead Eagles. Ondanks dat Šetkus tegen FC Twente terug is van zijn schorsing blijft Zwinkels onder de lat staan. Wilfried Kanon en Tom Beugelsdijk vormen het centrale duo. De backs vrijdagavond zijn aanvoerder Aaron Meijers en Tyronne Ebuehi. Dion Malone, Donny Gorter en Danny Bakker moeten de slag op het middenveld winnen. Voorin is het aan Ruben Schaken, Édouard Duplan en Guyon Fernandez om te zorgen voor de doelpunten.

Bij FC Twente is er één wijziging. Trainer René Hake moet Mateusz Klich missen tegen ADO Den Haag. De Pool pakte tegen sc Heerenveen zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is geschorst. Zijn vervanger is Jelle van der Heyden. Voor de rest geen verrassingen in de basiself bij FC Twente

De aftrap is om acht uur. De wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner