25.02.2017 09:57

Ramselaar: "Vertrouwen op dat we beter zijn"

Janio Bikel (l.) gaat over het been van Bart Ramselaar tijdens PSV - NEC. (18-02-2017)
Janio Bikel (l.) gaat over het been van Bart Ramselaar tijdens PSV - NEC. (18-02-2017)

Met de kraker Feyenoord - PSV in het vooruitzicht werkt PSV'er Bart Ramselaar alvast aan de psychologische oorlogsvoering. De middenvelder stelt dat hij PSV beter acht en dat Feyenoord vaak geluk had dit seizoen.

Ramselaar beseft in gesprek met NUsport dat PSV moet winnen om aansluiting te houden met de koploper. "Als wij zondag verliezen, dan wordt het wel echt heel lastig. Dan moeten we heel veel geluk hebben om toch nog kampioen te worden. Wij hebben het vertrouwen dat we beter zijn. Dat moeten we uitstralen op het veld door met vertrouwen te spelen. Je moet ook niet bang omdat je in De Kuip speelt."

"Ze staan bovenaan, dus dan zijn ze de beste. Maar ik vind ook dat ze het nodige geluk hebben gehad, waar wij dat niet altijd hadden. Dit is in ieder geval de wedstrijd waarin wij het echt moeten laten zien. Het wordt een mooie wedstrijd en ik hoop dat het in ons voordeel zal zijn. We moeten vooral strijdlust tonen en gewoon het spel laten zien van de laatste weken."

PSV staat op de ranglijst acht punten achter Feyenoord, tussen de regerend landskampioen en de Rotterdammers in staat Ajax, dat vijf punten achter staat op de nummer één.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner