25.02.2017 15:47

Willems: "Dan hoop ik op titel voor Feyenoord"

Jetro Willems stoomt op aan de linkerflank tijdens de Champions League-wedstrijd PSV - Atlético Madrid. (13-09-2016)
Jetro Willems stoomt op aan de linkerflank tijdens de Champions League-wedstrijd PSV - Atlético Madrid. (13-09-2016)

Jetro Willems neemt het dit weekend met PSV op tegen koploper Feyenoord. De vleugelverdediger hoopt vanzelfsprekend op een zege voor de Eindhovenaren. Mocht PSV verliezen, dan hoopt Willems dat Feyenoord de titel pakt.

Willems is geboren in de havenstad en heeft daardoor een bijzondere band met de clubs uit Rotterdam. "Ik ben Rotterdammer en van kleins af aan was het Sparta of Feyenoord. Sparta moet erin blijven en als wij geen kampioen kunnen worden, hoop ik op Feyenoord", vertelt Willems in gesprek met de NOS. "Maar wij zitten ook nog in die race. Ik hoop dat wij het worden."

PSV heeft een achterstand van acht punten op koploper Feyenoord. Winst is noodzakelijk om kans te houden op een kampioenschap. "Als we verliezen, zeggen we dag tegen de titel", stelt Willems, die ook sportieve revanche wil nemen voor de thuisnederlaag tegen Feyenoord in september (0-1). "We moeten winnen. Thuis hebben we onterecht verloren en nu moeten we dat rechtzetten."

Willems liet eerder deze week al weten onder de indruk te zijn van de prestaties van Feyenoord. Hij verwacht een zeer zware wedstrijd in De Kuip, waar veel bekenden van Willems zondag op de tribunes zitten. "Er komt zeker veel familie kijken. Mijn meeste vrienden zijn voor Feyenoord. Ik moet minder mijn best doen, zeggen ze."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner