25.02.2017 16:14

Vreven is blij voor NAC-fans: "Belangrijke tijd"

NAC-coach Stijn Vreven ziet zijn ploeg een belangrijke thuisoverwinning boeken op FC Volendam. (24-02-2017)
NAC-coach Stijn Vreven ziet zijn ploeg een belangrijke thuisoverwinning boeken op FC Volendam. (24-02-2017)

NAC Breda boekte vrijdagavond een belangrijke zege in de strijd om een plaats bij de bovenste vijf. De ploeg van trainer Stijn Vreven won met 1-0 van concurrent FC Volendam. De oefenmeester was tevreden, maar vond dat zijn ploeg het duel sneller had moeten beslissen.

"Het zal niemand verbazen dat hier een tevreden trainer zit", vertelt Vreven op de website van NAC. NAC kwam door een doelpunt van Mounir El Allouchi al in de derde minuut op voorsprong tegen FC Volendam. Daarmee stond ook direct de eindstand op het scorebord in het Rat Verlegh Stadion. "Na een mindere periode, zeker qua resultaat, hadden we een succesje nodig. Ik ben blij voor mijn spelersgroep, blij voor iedereen die betrokken is bij NAC en zeker ook voor de supporters."

Na afloop konden de fans van NAC alvast een voorschot nemen op het Carnaval van dit weekend. Vreven was daarom blij voor de supporters. "Het is een belangrijke tijd van het jaar en we wilden ze graag het feestje geven wat ze wilden. Daar ben ik zeer tevreden over. We speelden een zeer degelijke eerste helft en maakten een goed doelpunt. Op momenten speelden we goed voetbal en goed positiespel." Toch had Vreven na afloop wel een puntje van kritiek.

"Het is alleen jammer dat we de wedstrijd in de eerste helft niet op slot gooiden. We kregen twee goede kansen op de 2-0. De tweede helft was voetbaltechnisch minder, maar organisatorisch wel goed. We hebben twee kansen weggeven. In de omschakeling hadden we mogelijkheden om meer te doen en de wedstrijd te beslissen. Dat is het enige negatieve van vandaag. Dat moeten we evalueren en daarin groeien als team. Mede dankzij de supporters wisten we de wedstrijd over de streep te trekken. Ik blij voor mijn spelers dat ze carnaval kunnen gaan vieren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner