25.02.2017 16:27

Mahi zet zinnen op transfer naar Eredivisie-top

Mimoun Mahi in het shirt van FC Groningen in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. (14-01-2017)
Mimoun Mahi in het shirt van FC Groningen in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. (14-01-2017)

Mimoun Mahi hoopt binnenkort op een transfer naar een Nederlandse topclub. De aanvaller van FC Groningen is bezig aan een uitstekend seizoen en zag onlangs nog een Engels avontuur aan zijn neus voorbijgaan.

"Het was een mooie club uit het Championship die graag wilde promoveren", vertelt Mahi, die dit seizoen al goed voor tien doelpunten in de Eredivisie, in gesprek met ELF Voetbal. "Voor mij was het een financiële en sportieve vooruitgang, dus ik stond zeker open voor de overstap. Natuurlijk was ik teleurgesteld dat ik niet weg mocht. Even. Want ik snapte ook wel dat ze me niet wilden laten gaan. Een vervanger halen was onmogelijk."

Mahi maakt dit seizoen een uitstekende indruk in het shirt van FC Groningen en hoopt na dit seizoen op een nieuw avontuur. De buitenspeler heeft een duidelijke voorkeur: "Het liefst naar de top van Nederland. Ajax, Feyenoord of PSV", vervolgt de 22-jarige aanvaller. Maar als zij niet komen, dan wil ik graag naar Engeland. Dat land ademt voetbal. In Spanje heb je nog weleens halflege stadions, in Engeland niet. Zelfs in de tweede divisie is er een enorme sfeer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner