26.02.2017 15:47

Neres op de bank, Navratil vervangt Van Ooijen

David Neres is bij Ajax door trainer Peter Bosz op de bank gelaten voor het Eredivisie-duel met Heracles Almelo. De oefenmeester van de Amsterdammers heeft gekozen voor de bekende namen.

Dat betekent dat Bertrand Traoré en Amin Younes op de vleugels staan. De Braziliaanse aankoop moet dus nog even wachten op zijn debuut in het shirt van Ajax. Ook op het middenveld en in de verdediging zijn er weinig verrassingen bij de hoofdstedelingen, ondanks de zware midweekse Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau (1-0 winst). Dat betekent dat Jairo Riedewald als centrum verdediger speelt. Hij vervangt de nog altijd geblesseerde Daley Sinkgraven, maar Nick Viergever is de man die naar de linksback-positie is verhuisd.

Ten opzichte van de gewonnen wedstrijd met SBV Excelsior (4-0), heeft Heracles-trainer John Stegeman gekozen voor Wout Droste als centrale verdediger. Vorige week stond Robin Pröpper nog op die plaats, maar die moet nu genoegen nemen met een plek op de bank. Ook moet Heracles het lang stellen zonder Peter van Ooijen, die maandenlang geblesseerd is. Voor hem in de plaats is Jaroslav Navratil opgesteld. Voor de rest zijn het de bekende namen die door Stegeman in de basis zijn gezet.

De wedstrijd is vanaf 16.45 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner