26.02.2017 21:55

Ontketende Depay: "Had meer moeten scoren"

Memphis Depay stal zondagmiddag de show bij de ruime zege van Olympique Lyon op FC Metz (5-0). De Nederlander maakte de eerste twee doelpunten van de middag en gaf ook nog een assist.

"Ik ben zeer gelukkig met mijn prestaties deze wedstrijd, terwijl ik eigenlijk nog meer had moeten scoren. Iedereen die in Lyon woont en alle echte voetballiefhebbers moeten naar onze wedstrijden komen om ons te steunen. Ik ben nog niet op mijn best. Ik werd elke dag hard en moet nog bepaalde automatismen in mijn spel slijpen", citeert Voetbal International de buitenspeler. 

Memphis speelde zijn zevende competitiewedstrijd voor Lyon, waar hij nog tot 2021 onder contract staat. Zijn trainer Bruno Génésio denkt dat de sterke wedstrijd van Memphis de opmaat is naar nog veel meer moois. "Na een tijdje weinig gespeeld te hebben, wordt Memphis geleidelijk aan fysiek en atletisch steeds beter. Het is logisch dat hij wat tijd nodig heeft. We hebben vandaag gezien wat hij al voor ons kan betekenen. Memphis heeft alle kwaliteiten die een moderne aanvaller nodig heeft. Hij kan passeren, passen en scoren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner