27.02.2017 15:19

Roda JC voegt Trost toe aan technische staf

Roda JC Kerkrade heeft met onmiddellijke ingang René Trost toegevoegd aan de technische staf. Trost was al werkzaam bij de Limburgse club, want hij fungeerde als trainer van Roda JC U19.

Trost gaat Roda JC-trainer Yannis Anastasiou ondersteunen met zowel individuele als groepstrainingen. Trost was in het verleden al als assistent-trainer en hoofdtrainer verbonden aan Roda JC en als speler speelde hij bijna zijn gehele carrière voor de Limburgse club. Tussendoor stond hij ook één seizoen onder contract bij provinciegenoot VVV-Venlo.

Naast assistent-trainer, hoofdtrainer en trainer van Roda JC U19 was Trots in het verleden ook hoofd jeugdopleiding bij Roda JC. Als hoofdtrainer was hij bovendien actief bij het Belgische Lierse SK, VVV-Venlo en MVV Maastricht. Tijdens het seizoen 2014/2015 werd Trost echter voortijdig de laan uitgestuurd als trainer van Roda JC.

Roda JC staat momenteel nog boven de degradatiestreep, maar moet tot het einde van het seizoen waarschijnlijk vechten tegen degradatie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner