27.02.2017 20:28

Beşiktaş zet Galatasaray uit Turkse titelrace

Oud-Eredivisie-spelers Ryan Babel, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson en Marcelo hebben Wesley Sneijder en Nigel de Jong een pijnlijke nederlaag bezorgd in Turkije. Beşiktaş won de topper van Galatasaray met 1-0.

Sneijder keerde na blessureleed weer terug in de basisopstelling van Galatasaray, maar kon in de 75 minuten dat hij op het veld stond het verschil niet maken. Anderson Talisca lukte dit wel vlak na rust, hij mikte een vrije trap raak en bezorgde zijn ploeg daarmee de belangrijke winst in de SüperLig.

Galatasaray komt door de nederlaag op tien punten van koploper Beşiktaş en met nog twaalf wedstrijden te gaan lijkt de ploeg dat gat niet meer te kunnen dichten. Zeker ook omdat Medipol Başakşehir F.K nog tussen de ploegen uit Istanbul staat, de verrassing van dit seizoen staat vier punten achter op Beşiktaş.