28.02.2017 11:49

Koeman niet bezig met Barcelona-geruchten

Onvrede bij Everton-trainer Ronald Koeman tijdens het competitieduel Everton - Sunderland (25-02-2017).
Onvrede bij Everton-trainer Ronald Koeman tijdens het competitieduel Everton - Sunderland (25-02-2017).

Ronald Koeman wordt al enige tijd in verband gebracht met een dienstverband bij FC Barcelona, maar de Nederlandse trainer is op dit moment niet bezig met een transfer naar de Spaanse grootmacht.

Het is niet de eerste keer dat de oud-speler van FC Barcelona in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Catalonië. "Het is anders dan vijf of zes jaar geleden", vertelt Koeman in gesprek met Sky Sports. "Toen ik werkzaam was in Nederland werd ik ook in verband gebracht met FC Barcelona", aldus Koeman, die Nederland in 2014 verliet voor een baan bij het Southampton en het inmiddels al jaren goed doet in Engeland.

Koeman focust zich op Everton, maar weet dat niets zeker is in de voetbalwereld. "Op dit moment ben ik niet bezig met andere clubs", vervolgt Koeman. "Ik heb een contract getekend bij Everton, maar in de voetballerij weet je het natuurlijk nooit. Vandaag schijnt de zon, maar morgen kan het regenen. Maar ik heb met mijn volle verstand voor dit project bij Everton gekozen. Ik wil graag bij Everton blijven en dat is het enige wat ik er op dit moment over kan zeggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner