01.03.2017 13:30

Hulshoff: "Wij zijn absoluut niet kansloos"

SC Cambuur-trainer Sipke Hulshoff zal donderdag met vertrouwen afreizen naar Alkmaar voor het bekerduel met AZ Alkmaar. De coach van de Friezen weet dat zijn ploeg donderdagavond de underdog is, maar ziet mogelijkheden.

"Wij zijn absoluut niet kansloos", vertelt de oefenmeester van SC Cambuur aan het Algemeen Dagblad. "AZ zit nu even in een mindere periode en wij hebben eerder dit bekertoernooi Ajax en FC Utrecht uitgeschakeld."

SC Cambuur gaat er alles aan doen om de finale te halen. "In het 53-jarige bestaan van deze club, heeft Cambuur nog nooit de bekerfinale gehaald. Heel veel mensen, onder wie ikzelf, maken een andere kans waarschijnlijk nooit meer mee. Daarom moeten wij er alles aan doen om die finale te bereiken."

Hulshoff is niet van plan om de bus te parkeren in Alkmaar. "Wij willen ons tegen AZ niet verstoppen. Natuurlijk kun je teruggedrongen worden, omdat een tegenstander meer kwaliteit heeft. Maar wij gaan tegen AZ voetballen op een manier die bij ons past: met passie en lef."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner