01.03.2017 14:31

Chelsea-revelatie Moses verlengt contract

Victor Moses staat op het punt om een ingooi te nemen tijdens het competitieduel Chelsea - Swansea City (25-02-2017).
Victor Moses staat op het punt om een ingooi te nemen tijdens het competitieduel Chelsea - Swansea City (25-02-2017).

Victor Moses heeft een nieuw contract getekend bij Chelsea. De international van Nigeria lag nog tot de zomer van 2019 vast, maar zijn nieuwe verbintenis loopt tot medio 2021.

Moses staat als sinds 2012 onder contract bij Chelsea, destijds kwam hij over van Wigan Athletic. Zijn periode bij Chelsea leek echter uit te lopen op een mislukking. De afgelopen jaren speelde hij op huurbasis voor Stoke City, Liverpool en West Ham United. Sinds de komst van trainer Antonio Conte is hij daarentegen niet meer weg te denken uit het basiselftal van The Blues. Moses speelt in het 3-4-3 systeem van Conte als rechtermiddenvelder en moet de gehele rechterflank bestrijken. 

"Ik ben ontzettend blij", vertelt Moses op de clubsite van The Blues. "Het doet me goed dat ik een nieuw contract heb mogen tekenen en dat ik voorlopig dus bij Chelsea blijf. Maar nu is het tijd om weer op het voetbal te concentreren, hard te blijven werken en wedstrijden te winnen in de Premier League. We hebben een fantastisch seizoen. Ik geniet op het veld en de ploeg voelt veel vertrouwen van de manager. Ik wil blijven genieten en hard blijven werken voor het team."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner