02.03.2017 09:47

'West Ham legt nieuw contract klaar voor Bilić'

West Ham United is van plan om het contract van trainer Slaven Bilić op korte termijn open te breken en te verlengen. De Kroaat is inmiddels bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van The Hammers en staat momenteel negende in de Premier League.

Eigenlijk was het de bedoeling om voor Kerst al om de tafel te gaan met Bilić, maar volgens Sky Sports besloot West Ham United op dat moment af te zien van onderhandelingen over een nieuwe verbintenis omdat de club op dat moment in een mindere periode zat. West Ham United stond vlak boven de degradatiestreep en had in Dimitri Payet een vedette die niet langer voor de club wilde spelen.

Na het vertrek van Payet kreeg Bilić, die in de zomer van 2015 een contract voor drie seizoenen tekende bij The Irons, de boel weer op de rails. Sinds begin december verloor West Ham United slechts drie van de negen wedstrijden in de Premier League en dat heeft geresulteerd in een knappe negende plaats op de ranglijst. In zijn debuutjaar bij West Ham United wist Bilić zijn ploeg naar een zevende plaats te loodsen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner