02.03.2017 11:47

Génésio positief over Memphis: "Niet verlegen"

Memphis Depay heeft een baalmomentje tijdens het competitieduel Olympique Lyon - Dijon FCO (19-02-2017).
Memphis Depay heeft een baalmomentje tijdens het competitieduel Olympique Lyon - Dijon FCO (19-02-2017).

Olympique Lyon-trainer Bruno Génésio ziet dat Memphis Depay zich langzaamaan thuis begint te voelen bij zijn nieuwe club. De Fransman is blij met de progressie die Memphis de afgelopen periode heeft geboekt.

Memphis begon stroef in Frankrijk, maar lijkt zijn draai gevonden te hebben. "Zijn integratie verloopt op dit moment perfect", zegt de oefenmeester van Olympique Lyon op de clubsite van de Fransen. "Memphis is iemand die op anderen afstapt, hij is niet verlegen. We zien elke dag vooruitgang en ook tijdens de wedstrijden en hij begint al wat woordjes in het Frans te zeggen. Hij worstelt alleen nog wat met zijn huisvesting, maar ik hoop dat dat niet te lang meer zal duren."

Memphis krijgt er op korte termijn wel weer een concurrent bij. Mathieu Valbuena keert terug na blessureleed. "Hij kan op drie verschillende posities spelen: rechts, links en als aanvallende middenvelder", aldus Génésio over de aanstaande terugkeer van Valbuena. "Dat biedt mij mogelijkheden, afhankelijk van het systeem dat we kiezen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner