05.03.2017 09:54

De Jong ziet nog steeds toekomst bij Newcastle

Siem de Jong viert zijn treffer tegen Roda JC. (04-03-2017)
Siem de Jong viert zijn treffer tegen Roda JC. (04-03-2017)

Volgens Siem de Jong ligt zijn toekomst in principe nog steeds bij Newcastle United. Dit seizoen speelt de middenvelder op huurbasis voor PSV, maar hij hoopt komend seizoen samen met Newcaste United in de Premier League te spelen. De club uit Newcastle staat momenteel op de eerste plaats met elf punten meer dan nummer drie Huddersfield Town.

"Ik hoop dat ze promoveren. Dat ga ik terug om met de club te praten over wat ze willen", zo vertelt De Jong in gesprek met Omroep Brabant. "Ik hoop dat ik daar kansen ga krijgen. Ik wil me daar laten zien en ga er hopelijk zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Het is de eerste twee jaar niet gegaan zoals ik zou willen. Maar hopelijk kan ik vanaf de voorbereiding opnieuw beginnen."

Na zijn overgang werd De Jong geteisterd door veel blessures bij Newcastle United. Hij kwam daardoor niet veel aan spelen toe. Een verhuur aan PSV was volgens beide partijen de beste optie. Bij PSV hoopt De Jong erop om weer zijn oude vorm te herpakken. "Ik train ook hard. Ik weet dat ik fit moet zijn. Hier en ook richting volgend seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner