05.03.2017 22:25

Heracles onderuit: "We moeten ons schamen"

Ondanks een snelle voorsprong ging Heracles Almelo op bezoek bij NEC met duidelijke cijfers onderuit: 3-1. De Almeloërs waren ontevreden over het eigen optreden, met trainer John Stegeman voorop.

"We kwamen nog op voorsprong, maar gingen verder met niets doen. We hebben verdiend verloren. Ik kan hier nu wel een lulverhaal op gaan hangen over voetbal, maar dat heeft geen zin. Ik kijk met een jaloers oog naar mijn collega, die zijn ploeg wel scherp heeft gekregen. Dat is mij niet gelukt. We moeten ons schamen, we konden niet opbrengen wat nodig wordt geacht", citeert Tubantia de trainer.

Doelpuntenmaker Samuel Armenteros zag ook dat Heracles een off-day had in Nijmegen. "Weinig strijd, weinig passie. En we hebben geen duels gewonnen. Als je naar Nijmegen komt met de gedachte om even lekker te gaan voetballen, dan gaat het zoals het nu gaat." De spits bood na afloop zelf zijn excuses aan aan de meegereisde supporters.

Waar Heracles baalt, kan NEC-trainer Peter Hyballa zijn geluk niet op. "Op de opluchtingsschaal van één tot tien is het vandaag twaalf. Dit was de beste wedstrijd van dit seizoen. De eerste helft was 'super geil'", aldus de Duitse trainer tegen FOX Sports.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner