06.03.2017 14:10

Nieuwe commercieel directeur in Den Haag

ADO Den Haag heeft maandag per direct een nieuw commercieel directeur aangesteld. Remco van der Veen keert terug bij de Residentieclub, van 1997 tot en met 2008 was hij ook in die rol betrokken bij de club. Van der Veen volgt Ron de Visser op, die eind vorig jaar vertrok.

"Remco en ADO Den Haag kennen elkaar al erg goed, want Remco is al eerder commercieel manager geweest in de 'Zuiderpark periode' en heeft het eerste jaar in het Kyocera Stadion nog meegemaakt. Hij heeft een groot netwerk binnen het Haagse en kent veel bestaande en oud-sponsoren", stelt algemeen directeur Mattijs Manders op de clubwebsite van de Eredivisionist.

Voor Van der Veen wacht mogelijk een zeer pittige klus op commercieel gebied. ADO Den Haag is momenteel minder in trek na alle negatieve publiciteit rondom eigenaar Hui Wang. Daarnaast is de club momenteel de hekkensluiter van de Eredivisie, waardoor degradatie naar de Jupiler League lonkt. In dat geval zal ADO Den Haag het met een boel minder inkomsten moeten doen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner