07.03.2017 19:47

Napoli met Mertens, Madrilenen zonder Varane

Napoli moet dinsdagavond in eigen huis een 1-3 achterstand goed maken tegen Real Madrid. Het goede nieuws is dat Dries Mertens fit genoeg is om te spelen. Bij Real Madrid keren alle topspelers terug in de basis, zij werden gespaard in de competitie.

Er stond deze week vraagtekens achter de namen van Mertens en middenvelder Allan. Mertens viel in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen AS Roma een kwartier voor tijd uit, maar het blijkt mee te vallen. Hij start in de basisopstelling, Allan speelde tegen Roma niet, maar verschijnt tegen Real Madrid wel aan de aftrap, hij vervangt Jorginho. Verder nog één wijziging van Maurizio Sarri: Marko Rog is zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Amadou Diawara.

Real Madrid mist al geruime tijd de Portugese back Fábio Coentrão. De linksback zit voorlopig nog in de lappenmand. In de wedstrijd tegen Valencia kwam daar ook Raphaël Varane bij. In de laatste wedstrijd tegen SD Eibar werd de Franse stopper vervangen door Pepé en dat zal tegen Napoli ook het geval zijn. Verder zijn er ook basisplaatsen voor Dani Carvajal, Marcelo en Toni Kroos. Het drietal zat op de bank tegen Eibar. Zij vervangen respectievelijk Nacho, Danilo en James Rodriguez. Verder keren Cristiano Ronaldo en Gareth Bale terug in de selectie. Zij vervangen Lucas Vázquez en Marco Asensio.

Volg het duel tussen SSC Napoli en Real Madrid hier live

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner