08.03.2017 10:00

Suárez heeft vertrouwen in helse klus

Luis Suárez heeft nog altijd vertrouwen in de kansen van FC Barcelona om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. Daartoe moet de club tegen Paris Saint-Germain een 4-0 achterstand wegpoetsen.

De Catalanen werden in Parijs op werkelijke alle fronten volledig weggeblazen, maar de Uruguayaanse aanvaller ziet niet in waarom er woensdagavond in Camp Nou geen enorme ommekeer kan plaatsvinden. “We snappen allemaal hoe moeilijk het is, maar onmogelijk is het niet. Als er een ploeg die er vier kan maken, dan zijn wij het. Als je ziet wat we de afgelopen jaren hebben gedaan kunnen wij echt wel vier goals maken. Lionel Messi, ik en de rest van de ploeg hebben er zin in. We zullen alles geven”, sprak de oud-Ajacied.

Het zou voor het eerst in de Champions League-geschiedenis zijn dat een ploeg het voor elkaar krijgt om een achterstand van vier treffers weg te poetsen. In 2012 kwam Arsenal dichtbij, maar een 3-0 tegen AC Milan was onvoldoende na de 4-0 nederlaag in Milaan. In 2004 kreeg Deportivo La Coruña het wel voor elkaar om, overigens ook tegen de Italiaanse ploeg, in het Riazor een 4-1 uit de heenwedstrijd met een 4-0 zege te repareren.  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner