08.03.2017 14:01

Mourinho beschuldigt UEFA-official vooraf

José Mourinho tijdens een trainingssessie van Manchester United. (15-02-2017)
José Mourinho tijdens een trainingssessie van Manchester United. (15-02-2017)

José Mourinho heeft een sterke bewering over een UEFA-official gedaan. De Portugees sprak deze woensdag op een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van zijn Manchester United bij de Russen van FK Rostov uit.

Gespreksonderwerp was de slechte staat van het veld in Rostov, waarover de Russen eerder deze week reeds een waarschuwing uit lieten gaan. "Het is moeilijk te geloven dat we morgen(donderdag, red.) op dat veld, als je dit een veld kan noemen tenminste, gaan spelen. Toen we in de voorbereiding zoiets zagen hebben we afgezegd, maar nu zullen we wel moeten, denk ik. Ik heb met een UEFA-official gesproken en die zei dat het niet uitmaakte als iemand geblesseerd raakte omdat de spelers verzekerd zijn", beweerde de flamboyante oefenmeester.

Rostov is in deze Europese fase nog actief, mede doordat de ploeg eerder goede resultaten neerzette tegen Ajax en PSV. Als Manchester United donderdagavond een teleurstellend resultaat boekt in Rusland, laat het zich alvast niet moeilijk raden waar trainer Mourinho het na afloop in zijn persconferentie over zou willen hebben.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner