08.03.2017 20:05

Barcelona en PSG starten met sterkste elf

FC Barcelona en Paris Saint-Germain beginnen woensdagavond in de sterkst mogelijke opstelling. De thuisploeg doet dus gewoon een beroep op het trio Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar, terwijl ook Paris Saint-Germain niemand spaart.

FC Barcelona-trainer Luis Enrique heeft twee wijzigingen aan zijn basiselftal aangebracht in vergelijking tot het competitieduel met Celta de Vigo (5-0 overwinning). Jordi Alba en Sergi Roberto hadden afgelopen weekend nog een basisplaats bij de Catalaanse grootmacht, maar woensdagavond begint het tweetal op de bank. Andrés Iniesta en Javier Mascherano krijgen het vertrouwen van Luis Enrique.

Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery deed het zaterdag nog met een half B-elftal, aangezien onder meer Presnel Kimpembe, Serge Aurier, Grzegorz Krychowiak, Javier Pastore en Gonçalo Guedes een basisplaats hadden tegen AS Nancy (1-0 overwinning), maar woensdagavond start de Spaanse coach gewoon met zijn sterkste elf. Het vijftal dat zojuist genoemd start dus niet tegen FC Barcelona, daarvoor in de plaats komen Thomas Meunier, Marquinhos, Adrien Rabiot, Blaise Matuidi en Julian Draxler.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner