09.03.2017 09:48

PSG-voorzitter: "Ik kan het niet geloven"

De uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League is hard aangekomen bij voorzitter Nasser Al-Khelaïfi. De Parijzenaars wilden dit seizoen minimaal de kwartfinale van de Champions League halen, maar werden woensdagavond uit het toernooi geknikkerd door FC Barcelona.

"Na de 4-0 zege thuis is het heel moeilijk te accepteren dat je de return met 6-1 verliest. Maar we hebben geen andere keuze", aldus Al-Khelaïfi tegenover Le Parisien. "Het is een nachtmerrie. Ik kan het ook niet geloven, drie goals in zeven minuten."

Paris Saint-Germain heeft door de uitschakeling het doel, het behalen van de kwartfinale, niet bereikt. "Iedereen is bekend dat dat onze doelstelling was. Na onze overwinning in de eerste wedstrijd was het bereiken van de kwartfinale een realistisch doel. Maar we weten ook dat dat in het voetbal niets zegt. We zijn er niet in geslaagd ons te kwalificeren, maar we gaan verder."

Al-Khelaïfi wil nog geen conclusies trekken na de uitschakeling. "Het is nog niet het moment op met wie dan ook te spreken. Iedereen is nog van streek. We moeten eerst tot rust komen. Het is nog geen kwestie voor dit moment."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner