09.03.2017 10:02

Verratti begrijpt niets van uitschakeling in CL

Paris Saint-Germain gaf woensdagavond een 4-0 voorsprong uit de heenwedstrijd uit handen en ook Marco Verratti begrijpt niet hoe het mogelijk is dat de Fransen werden uitgeschakeld door FC Barcelona.

De Italiaanse middenvelder is van mening dat de uitschakeling in de Champions League terecht is. "Barcelona verdiende het om door te gaan", zei Verratti na afloop tegenover de Franse media. "Na de goal van Edinson Cavani kwamen we wat tot rust. Op dat moment zeiden de spelers van Barcelona mij ook dat het voorbij was."

In de slotfase wist FC Barcelona nog drie keer te scoren, waardoor het 6-1 werd en niet Paris Saint-Germain maar FC Barcelona zich mag melden in de kwartfinale van de Champions League. "Ik kan ook geen verklaring vinden voor de drie goals in vijf minuten", vervolgt de Italiaan zijn verhaal. "Het is voetbal, dit is een wedstrijd die ik nooit meer zal vergeten. Ik hoop dat dit een les is voor iedereen. We hebben met 6-1 verloren, niet vanwege de scheidsrechter. We zijn diegenen die verantwoordelijk zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner