09.03.2017 15:29

Voorzitter Arsenal: "Respecteren mening fans"

Nu de commotie rondom Arsenal en trainer Arsène Wenger oplaait na de afgang in de Champions League, voelt de voorzitter van de Engelse club zich geroepen om met een statement te komen. Hierin wordt de boel wat gesust.

In de achtste finale van de Champions League ging de ploeg tot tweemaal toe met 5-1 onderuit tegen Bayern München. Veel fans pikken het niet langer en roepen om een vertrek van Wenger, die al sinds 1996 aan het roer staat bij de club uit Londen. De afgelopen jaren boekte de club alleen succes in de FA Cup en de Community Shield, het laatste kampioenschap dateert alweer van 2004. 

Sir Chips Keswick, voorzitter van Arsenal, laat weten dat hij de fans begrijpt. "We zijn volledig op de hoogte van de focus die nu op de club ligt, we begrijpen de discussie ook. We respecteren de meningen van onze individuele fans, maar we zullen deze geweldige club altijd met onze beste intenties voor de lange termijn runnen." Ook gaat de voorzitter in op de situatie van trainer Wenger.

"Arsène heeft een contract tot aan het einde van het seizoen. Elk besluit die we maken zal door ons gezamenlijk genomen worden en naar buiten worden gebracht op het juiste moment, op de juiste manier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner