11.03.2017 11:13

Blind vol vertrouwen na lelijk duel in Rusland

Manchester United heeft het voordeel in de Europa League-confrontatie met FK Rostov. Dit stelt Daley Blind na het duel in Rusland. De Nederlander werd vlak voor tijd naar de kant gehaald in een wedstrijd die hij als lelijk bestempelde.

Het veld lag er in Rusland verschrikkelijk bij, terwijl het ook nog erg koud was. "Het was een onspeelbare wedstrijd. Het was echt erg slecht, we konden elkaar niet eens normaal inspelen. Ik denk dat het een lelijke wedstrijd was om naar te kijken", vindt Blind. Het werd uiteindelijk 1-1 tussen FK Rostov en Manchester United, dat dus een belangrijk uitdoelpunt scoorde.

"Je kunt daarna twee dingen doen. Of je gaat aanvallen, maar je kunt ook slimmer zijn en beseffen dat er nog een returnwedstrijd volgt. Wij kozen voor de tweede optie", licht de Nederlander de tactiek van Manchester United toe. "We moeten het nu thuis afmaken. We hebben het uitdoelpunt en dus het voordeel. Ik weet zeker dat we het op een beter veld, met betere omstandigheden en het publiek achter ons, af kunnen maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner