11.03.2017 16:11

Baines prijst ambitie van de club met Koeman

Onder trainer Ronald Koeman draait Everton een sterk seizoen in de subtop van de Premier League. De Nederlander heeft de boel in zijn eerste seizoen al aan de praat gekregen en aanvoerder Leighton Baines spreekt zelfs van een nieuw tijdperk.

Met de nieuwe eigenaar Farhad Moshiri, Koeman als manager en Romelu Lukaku in de spits ziet de toekomst er goed uit voor Everton. Dit seizoen draait de ploeg sterk mee in de subtop van de Premier League, na twee magere jaren onder Roberto Martínez. De huidige bondscoach van België eindigde tweemaal op de elfde plaats. Nu moet het anders. "De club en de manager hebben ambities, maar de spelers ook. We zitten allemaal op één lijn", aldus Baines tegen Sky Sports.

Met de zevende plaats op de ranglijst is Everton 'the best of the rest'. De top zes van Engeland strijdt om de Champions League-tickets, terwijl The Toffees daar vlak achter zitten. De lijn die dit seizoen is ingezet, moet in de volgende jaren worden doorgetrokken. "De ambities van de club gaan verder dan de zevende plaats. We moesten beginnen met het omdraaien van de laatste seizoenen en we zijn daar goed in geslaagd. Nu heeft de club hogere ambities en is dit de start van een nieuw tijdperk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner