11.03.2017 18:28

Sevilla lijkt af te haken in Spaanse titelstrijd

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Na nieuw puntenverlies in de Primera División raakt Sevilla verder achterop bij Real Madrid en koploper FC Barcelona. Vorige week werd het 1-1 tegen Deportivo Alavés, zaterdag kwam de ploeg wederom niet verder dan die score tegen CD Leganés.

Al na drie minuten keek Sevilla tegen een achterstand aan, Gabriel maakte op aangeven van Nabil El Zhar de openingstreffer. Vlak voor rust deed Stevan Jovetić wat terug, maar de nummer drie van de Spaanse competitie kon in de tweede helft geen overwinning forceren. Hierdoor kunnen Real Madrid en FC Barcelona flink uitlopen.

De Madrilenen hebben twee punten meer dan Sevilla, maar speelden ook twee wedstrijden minder. FC Barcelona staat drie punten voor en speelde één duel minder. De Spaanse grootmachten komen beide zondagmiddag in actie.