12.03.2017 11:53

Willem II zonder topscorer Fran Sol tegen PEC

Willem II begint zondagmiddag zonder Fran Sol aan het thuisduel met PEC Zwolle. De Spanjaard begint voor het eerst dit seizoen op de bank. Obbi Oularé is de enige spits bij de Tricolores.

Oularé was de vorige twee weken afwezig door een hamstringblessure. De Belg stond daarvoor samen met Fran Sol in de aanval van Willem II. Met zijn terugkeer mag hij het alleen proberen, waardoor de Spaanse topscorer voor de derde keer dit seizoen niet in de basis staat. De vorige twee wedstrijden was hij afwezig door een schorsing. Sol staat op twaalf goals, maar staat nu ook al vier duels droog. Oularé mag zich zodoende voor het eerst bewijzen als enige spits.

PEC Zwolle begint eveneens met één wijziging aan dit duel in Tilburg. Dirk Marcellis is teruggekeerd van een blessure, waardoor hij Philippe Sandler weer aflost in de verdediging. De jongeling begint daarom op de bank. Ron Jans houdt voor de rest vertrouwen in het elftal dat vorige week knap met 3-1 won van Vitesse. Ouasim Bouy behoudt zo zijn plekje in de centrumverdediging, terwijl Kingsley Ehizibue de voorkeur blijft krijgen boven Youness Mokhtar.

Het duel is vanaf 12.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner