12.03.2017 14:25

Eén winteraankoop bij Roda JC in de basis

Yannis Anastasiou, trainer Roda JC, heeft zijn basisopstelling op drie plekken gewijzigd na de 4-0 nederlaag tegen PSV, vorige week. Coach Ernest Faber van de tegenpartij FC Groningen ziet na het knappe gelijkspel tegen titelkandidaat Ajax afgelopen zondag weinig reden tot wisselen.

Daryl Werker, Tom van Hyfte en Gyliano van Velzen moeten wijken bij Roda JC en voor hen in de plaats beginnen Martin Milec, Adil Auassar en Mikhail Rosheuvel. FC Groningen speelde vorige week 1-1 tegen Ajax. Een smetje op het duel was de rode kaart voor Samir Memisevic. Hij is twee wedstrijden geschorst, waaronder het duel van vanmiddag tegen de Limburgers. Desevio Payne is zijn vervanger.

Roda JC kent ook één geschorste speler: Mohamed El Makrini. Hij kwam in de winterstop over van Odense BK. Maar bij één speler hielden de zwart-gelen uit Limburg het niet. Er werden nog acht nieuwe spelers gehaald: Thanasios Papazoglou, Bryan Verboom, Beni Badibanga, Ognjen Gnjatic, Stefan Savic, Gyliano van Velzen, Lyes Houri en Simeon Raykov. Gnjatic is de enige van de nieuwskomers die tegen de Groningers in de basis start.

Volg het duel tussen Roda JC en FC Groningen hier live

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner