12.03.2017 16:59

Vincent Janssen heeft zondagmiddag dan eindelijk zijn eerste veldgoal gemaakt voor Tottenham Hotspur. De aanvaller scoorde wel al vier maal vanaf de strafschopstip, maar nu dus ook met een veldgoal.

Tottenham Hotspur nam het zondagmiddag in de kwartfinale op in eigen huis tegen Millwall in de kwartfinale van de FC Cup. Tottenham, dat aantrad met Michel Vorm, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en zonder Vincent Janssen in de basis, zag al vroeg in de wedstrijd spits Harry Kane uitvallen met een blessure. Christian Eriksen was zijn vervanger en de Deen opende na een half uur spelen de score.

Voor rust schoot Heung-min Son Tottenham naar een 2-0 voorsprong, waarna de Zuid-Koreaan dertien minuten later ook de derde treffer maakte. Delle Alli maakte in de 72ste minuut de 4-0, waarna Janssen, die was ingevallen voor Alli, voor de 5-0 mocht aantekenen. Daarmee was de kous nog niet af, want man of the match Son mocht in de blessuretijd van het duel nog de zesde treffer maken.