12.03.2017 17:28

Linssen: "Natrappen was niet uit frustratie"

Bryan Linssen beleefde zondag een beroerde middag, toen hij met FC Groningen bij Roda JC tegen een 3-1-nederlaag aanliep. De aanvaller maakte de eretreffer, maar werd in blessuretijd van het veld gestuurd wegens natrappen. "Natuurlijk was ik gefrustreerd, want er gebeurde echt niets goeds", zei hij tegenover FOX Sports. "Maar de actie was niet uit frustratie."

Linssen vergreep zich in een duel op de achterlijn aan Gyliano van Velzen. "Ik probeerde de bal naar de zijkant te spelen", verklaarde Linssen. "Toen ik rood kreeg was ik verbaasd. Nu ik het terugzie nog steeds, want ik raak hem met mijn knie en niet hard. Maar omdat iedereen van Roda op me afstormt, lijkt het erger."

Linssen, een Limburger die voor alle profclubs in de provincie speelde behalve Roda, werd zondag voortdurend uitgefloten door de aanhang van de thuisploeg. Hij schoot op fraaie wijze raak voor Groningen, toen het al 3-0 stond. "Ik heb drie wedstrijden op rij gescoord. Die mooie serie is nu ten einde, want ik kan een schorsing tegemoet zien."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner